Honlapunkról történtő vásárlás:

 
A honlapra feltöltött termékeket az alábbi módokon vásárolhatja meg:       

1.) Webáruházon keresztül


- weblapunkon a webáruházon keresztül éjjel-nappal meg tudja rendelni a kiválasztott terméket. A
 kiválasztott termék megvásárlását a “Kosárba rakom” gombra kattintva kezdeményezheti. Alaphelyzetben a rendelés mennyisége minden termékre vonatkozva 1 db. Természetesen ezt átírhatja igény szerint. A megrendelése a Megrendelőlap pontos és teljes kitöltésével, végül a “Megrendelés” gombra kattintva lesz véglegesítve.

2.) Email-en keresztül

- Emailen történő rendelés esetén a gunya.ferenc@digikabel.hu- ra küldött megrendelésben kérjük tüntesse fel nevét, címét, telefonszámát, a megrendelni kívánt termék nevét, darabszámát. Kérjük, hogy minden esetben olyan mobilszámot adjon meg, amelyen többnyire elérhető!

3.) Telefonon keresztül

- Telefonon történő rendelés esetén a 30/452-86-85- ös telefonszámon 8h-18h-ig fogadjuk hívását.  

           A
megrendelést követően  24 órán belül felveszzük Önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja a megrendelést. Kérjük olyan mobilszámot és email címet adjon meg, amelyen bárhol, bármikor elérhető.
Megrendelése akkor érvényes, ha munkatársunk felkereste a megrendelés visszaigazolásával.
           Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a honlapon feltüntetett termék információk tájékoztató jellegűek a gyártó által kiadott leírásokon alapszanak de, eltérések előfordulhatnak melyekért felelősséget, nem vállalunk! Ezen kívül az árváltozás jogát fent tartjuk. Az árváltozásról minden esetben tájékoztatjuk a Megrendelőt.


Kiszállítás: 
    A megrendelt és visszaigazolt termékeket az ország egész területén 5 munkanapon belül kiszállítjuk. Amennyiben a termék nincs raktáron , úgy munkatársunk egyeztetés céljából kapcsolatba lép a Megrendelővel. Ebben az esetben a Megrendelő eldöntheti, hogy a csomagot a hiányzó termék nélkül küldjük el vagy megvárja a hiányzó termék megérkezését. Természetesen raktárba érkezést követően a Megrendelőt telefonon értesítjük a termék elérhetőségéről. A szállítás 25.000. Ft feletti rendelés esetén ingyenes, egyéb esetben a postai csomag díjak érvényesek 

Fizetés módja:
A megrendelt terméket átvételkor készpénzzel fizetheti ki.
 

Adatvédelem:

A Megrendelő adatait kizárólag számlázásra és a könyvelés dokumentálására használjuk. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Harmadik személy részére az adatokat nem adjuk ki.www.sportdirect.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!